Best Youtube Videos For Learning About Photography






Why Did I Choose Photography

Olen viimeisen puolen vuoden aikana valokuvannut paljon ja ensimmäistä kertaa järjestelmäkameralla. Loin Photography - How to?  listan, johon keräsin kaikki parhaat videot, joista olen itse oppinut hyödyllisiä vinkkejä. Osaa valokuvaajista katson säännöllisesti ja osan löysin Instagram:n kautta. Jokaisella on omat näkökulmansa valokuvaukseen ja siksi he löytyvät listalta. Yhden henkilön ei tarvitse kuvata vain yhdellä tyylillä tai kameralla ja monipuolisuus on valokuvaajan valttikortti. 



The Creators Included
  • Peter McKinnon
  • Benjamin Hardman
  • Brandon Woelfel
  • Sawyer Hartman
  • Alex Strohl
  • OpticalWander 






Talking All Things Photography

Listalta löytyy erilaisia valokuvaajia, joilla on kaikilla oma tyylinsä ja kekseliäs tapansa valokuvata. Jokaiselta saat ammattimaisia neuvoja, joita pystyt soveltamaan omaan valokuvaukseesi vaikka olisit vasta aloittelija. Brandon Woelfel kuvaa videoissa sekä kameralla että älypuhelimella, mikä on hyvä muistutus siitä, että et tarvitse järjestelmäkameraa, jotta voit aloittaa valokuvauksen. Hänet tunnetaan neon- ja mainosvalojen käytöstä valokuvissa. Peter McKinnon näyttää kuinka otat ammattimaisia tuotekuvia ja miten saat maksavia asiakkaita. Benjamin Hardman seikkailee ympäri Islantia ja valokuvaa näkemäänsä. Hänen videoissaan yhdistyy upeat maisemat ja ammattimainen ote valokuvaukseen. Hän tuottaa parhaat valokuvansa tauluiksi ja myy niitä. 

Olen seurannut Sawyer Hartman:a pisimpään ja hänen uniikki kuvaustyylinsä oli pakko tuoda esiin tällä listalla. Hartman painottaa valon ja varjon käyttöä kuvauksessa ja käyttää kaunista ympäröivää luontoa hyväkseen. OpticalWander on valokuvaaja, joka kuvaa videota samalla, kun hän valokuvaa, jotta katsoja näkee hänen kuvausprosessinsa. Hän selostaa kuvaustaan videolla ja kertoo mitä hän ajattelee prosessin aikana. Löysin Alex Strohl:n Instagram:sta ja innostuin heti hänen kuvistaan. Hänen kuvansa ja videonsa sijoittuvat pääosin ulos ja videoiden tyyli on enemmän "elokuvallinen" kuin yksinkertainen ohjevideo.  





Thoughts? - Let me know.