JIUJITSU COACH - DEIVISON PINHEIRO






Käyntikortti urheilijalle

Saimme viimeisimmän graafisen asiakkaamme toisen asiakkaan kautta. Mariela Pinheiro:n aviomies Deivison Pinheiro tarvitsi käyntikortteja. Hän on urheilija ja Jiujitsu-valmentaja. Hänellä oli valmiina pohja ja logo, joten meidän tehtävänä oli vain kortin suunnittelu ja logon sijoittaminen siihen. Deivisonilla oli selkeä visio ja värimaailma. Yksinkertaista, mutta tyylikästä ja väreinä musta, valkoinen ja punainen. 



Omia ajatuksia suunnitteluvaiheessa

Halusin kortin tekstistä selkeän ja helposti luettavan. Typografia valinnan täytyi sopia logoon ja säilyttää sen haluttu urheilullinen vaikutelma ja tunnelma. Deivison halusi myös QR-koodin korttiin, joka oli hauska idea. Sitä kautta pääsee hänen sivulleen, josta löytyy lisää yhteystietoja. Alunperin hän halusi valkoisen pohjan kortin toiselle puolelle, kuten kuvasta näkyy. Päätin kuitenkin suunnitella muutaman version, jossa oli musta tausta. Deivison valitsikin yhden mustista korteista, joita ehdotin. Tästä syystä kannattaa tehdä useita eri versioita, vaikka asiakas ehdottaisi jotain tietynlaista. 



Logo (ei minun tekemä) 
Kortti, jonka asiakas valitsi
Kortti ehdokas
Kortti ehdokas



Projektin toteuttaminen

Olemme tottuneet saamaan vapaat kädet melkein jokaisessa aikaisemmassa projektissa, joten oli mukavaa vaihtelua toteuttaa tämä projekti, sillä asiakkaalla oli selkeät tavoitteet ja visio siitä, mitä hän halusi. Hän antoi värit, joita täytyi käyttää ja sanoi mielipiteensä suoraan ja rehellisesti. Se saa projektin kulkemaan nopeammin ja sujuvammin eikä jätä tilaa epäselvyyksille.



Lopputulos

Olen tyytyväinen lopputulokseen ja niin oli asiakaskin. Tämä oli nopein tekemäni projekti, mutta se on positiivista, sillä minulla oli meneillään monta eri projektia samaan aikaan. Itsevarmuus kasvaa mitä enemmän tekee erilaisia projekteja, koska silloin kertyy kokemusta. Olivat ne sitten pieniä tai suuria, kaikesta oppii jotain!