PORTFOLIO

. . .HEO MESSUOSASTO

STUDIA-MESSUT 2017

ME SISUSTUSSUUNNITTELUA OPISKELLEET OPISKELIJAT PÄÄSIMME SUUNNITTELEMAAN KOULULLEMME MESSUOSASTON STUDIA-MESSUILLE. RYHMÄT SUUNNITTELIVAT PIENOISMALLIN OSASTOSTA JA MEIDÄN RYHMÄN IDEA VOITTI! 


2 LEVEÄÄ VANERILEVYÄ MUODOSTAVAT KÄRJEN OSASTON EDUSTALLE JA NIIDEN EDESSÄ ON "STAND" ESITTEILLE JA KARKEILLE. LEVYIHIN ON KIINNITETTY 3 KAUKALOA, JOIHIN OLI TARKOITUS HEITTÄÄ HERNEPUSSIN TAPAISIA PALLOJA, JOTKA TEIMME MYÖS ITSE. LEVYIHIN MAALATTIIN HEO LOGO JA PALJON ERI VÄRISIÄ KOLMIOITA, JOISTA KAHDESSA LUKEE KAIKKIEN ALOJEN NIMET.
MESSUOSASTON PIENOISMALLIKANNOIMME VANERILEVYT YHDESSÄ KAUPASTA LUOKKAAN KALLION LUMISILLA KADUILLA. SITTEN ALKOI SAHAUS JA MAALAUS URAKKA! KUN KAIKKI OLI VALMISTA VANERILEVYT JA MUUT TAVARAT VIETIIN MESSUKESKUKSEEN JA KAIKKI KOOTTIIN VASTA SIELLÄ. OSASTON MATTO ON USEIN MESSUKESKUKSEN MATTO EIKÄ SIIHEN VOI VAIKUTTAA. TOIN KOTOA OMAN AKKUKONEEN, SILLÄ TARVITSIMME YHDEN LISÄÄ. MESSUOSASTON RAKENTAMINEN OLI HAUSKAA JA OLI MYÖS KIINNOSTAVAA NÄHDÄ MUITA OSASTOJA VALMISTUMASSA. SE TUNTUI TODELLA AMMATTIMAISELTA. 


EN PÄÄSSYT NÄKEMÄÄN MESSUOSASTOA TAPAHTUMAPÄIVINÄ, SILLÄ TOISET OPISKELIJAT TOIMIVAT SIELLÄ JUONTAJINA JA MYÖS PURKIVAT OSASTON MESSUJEN JÄLKEEN. PALAUTE OLI KUITENKIN POSITIIVISTA JA OSASTON INTERAKTIIVISUUDESTA PIDETTIIN! 
VALMIS MESSUOSASTO
PROMOKUVA OSASTOSTA (KUVASSA MINÄ (VAS.) JA TOINEN SISU (OIK.))LAAJEMPI KUVA VALMIISTA OSASTOSTA


. . .Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Stefan Bremerin näyttely Keskeltä ja täysillä

WHAT IS SELF-LEADERSHIP ?