Style With Me: Bedroom Edition


Who Is Your Target Audience

Kohderyhmäni on itseni ikäiset nuoret naiset, jotka eivät pelkää lisätä sisustukseen hieman naisellista vaaleanpunaista ja Marimekon klassista Unikko kuosia. Vallilan koristetyynyillä stailattu sänky voisi myös soveltua vanhemman aikuisen henkilön sisustukseen sukupuoleen katsomatta.








Choosing The Colorway

Toimivan värimaailman valitseminen on oleellinen osa onnistunutta kuvausprojektia. Värien täytyy olla harmoniassa keskenään. Itse pidän tästä neljän värin yhdistelmästä - vaaleanpunainen, valkoinen, harmaa ja tummansininen. Vallilan tyynyjen kellertävä beigen sävy sopii mainiosti beigeen takaseinään. Erilaiset valkoisen sävyt tuovat luonnollisen kodikkaan tunnelman kuviin. 






All About The Textures

Erilaisten tekstuurien yhdistäminen tuo tilan eloon. Yleisesti sisustaessa tilaan lisättäisiin matto, joka toimisi suurimpana tekstuurin lisääjänä, mutta itse en välitä matoista, joten et näe sellaista kuvissa. Sen sijaan heitin sängylle pörröisen viltin, jossa on suuret valkoiset hapsut, jotka lisäävät kuviin tarpeellisen tekstuurin. Kaikissa sängyillä olevissa tyynyissä on erilainen tekstuuri, joka luo miellyttävää kontrastia ja ammattimaista tuntua. Kontrastia luovat myös pehmeä kankainen sängynpääty, puinen yöpöytä ja keraaminen kynttilänjalka.




Positions & Angles

Lähikuvat toimivat hyvin kuvaamaan stailauksessa käytettyjä tekstuureja. Kauempaa otetuissa kuvissa taas näet koko kokonaisuuden. Kohtisuoraan edestä otetut kuvat näyttävät mielestäni ammattimaisilta, mutta itse pidän enemmän sivulta ja yläviistosta otetuista kuvista. Kutsun sellaisia kuvia "yleisiksi fiiliskuviksi". Niitä voi ottaa mistä tahansa kohteesta ja ne toimivat aina.





Thank You.