Voimaeläin


. . .





NÄYTEIKKUNA

VOIMAELÄIN

Ensimmäinen asiakastyö



Ryhmissä hankittiin asiakas, jolle suunniteltiin jo olemassa olevaan näyteikkunaan uusi esillepano. Me valitsimme asiakkaaksi eläinkauppa Voimaeläimen. He halusivat metallisessa rakenteessa olevat kissojen kiipeilypuut uuteen järjestykseen. 

Ensin kävimme myymälässä mittaamassa metalli rakenteen ja kysyimme samalla mahdollisista toiveista ja yhteisistä pelisäännöistä, jotta projekti etenisi moitteettomasti. Kun saimme mitat, aloitimme luonnosten tekemisen. Jokainen teki 3 luonnosta, joista valittiin yksi, joka piirrettiin myöhemmin puhtaaksi ja esiteltiin asiakkaalle.



LUONNOSTEN TEKOA
LUONNOSTEN TEKOA
LOPULLINEN LUONNOS


Alla muutamia kuvia vanhasta näyteikkunasta ennen tekemäämme muutosta. 



VANHA NÄYTEIKKUNA
VANHA NÄYTEIKKUNA


Ideanamme oli järjestää kissojen kiipeilypuut värien mukaisesti, jotta asiakkaan on helpompi löytää ja valita mieleisensä puu. Mielestämme tämä selkeytti esillepanoa ja teki siitä muutenkin siistimmän ja paremman näköisen. 

Alla kuvat uudesta esillepanosta. 


KUVA KOKO ESILLEPANOSTA EDESTÄPÄIN

PANORAMA KUVA ESILLEPANOSTA

VAALEAT PUUT

HARMAAT PUUT

TUMMAT PUUT & SEKALAISET TUOTTEET YLÄPUOLELLA

ROOSA & VIOLETTA TYÖN TOUHUSSA

LÄHIKUVA VAALEISTA PUISTA


Mielestäni projekti sujui hyvin ottaen huomioon, että tämä oli meidän ensimmäinen asiakas projekti. Oli mukavaa mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja saada kokea millaista työ alalla oikeasti on. Saimme melko vapaat kädet projektissa ja Voimaeläin oli rento ja mukava ensimmäinen yhteistyökumppani.



 . . .